Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


maandag 01 april 2019, 17:00 tot 20:00

Ondernemen in Vlissingen - 'Bezoek-je-Buren' Havendorp en Medisol

Tijdens een informele bijeenkomst op maandag 1 april vertellen twee Vlissingse ondernemers hun verhaal. 

Dicky Wattimena van Havendorp: over de start van zijn Molukse restaurant in de Stationsrestauratie van Vlissingen  dat met crowdfundig mogelijk is geworden.

Pieter Joziasse over zijn bedrijf Medisol dat in relatief korte tijd uitgegroeid is tot een internationale speler door de verkoop van AED's en gerelateerde reanimatieproducten.

Tijdens de bijeenkomst kunt u de heerlijke Molukse gerechten ontdekken.

 

DICKY WATTIMENA - HAVENDORP

Eigenaar Dicky Wattimena verwelkomt de VBC leden op 1 april 2019 in het eerste Molukse restaurant in Zeeland, gevestigd in de stationsrestauratie in Vlissingen. 

In de jaren ’50 zetten de eerste Molukse families voet op Zeeuwse bodem in de na-oorlogse noodwijk Havendorp wat dichtbij het huidige restaurant was gesitueerd. Sinds november 2018 is het restaurant geopend en kent een succesvolle startfase. Vele gasten hebben inmiddels geproefd van de heerlijke versbereide Molukse gerechten.

Dicky zal op de bijeenkomst vertellen hoe hij de financiering en marketing heeft aangepakt om te komen tot een succesvolle start van zijn nieuwe bedrijf. Met behulp van crowdfunding en een gerichte marketingcampagne heeft hij in korte tijd restaurant Havendorp op de kaart gezet. 

www.havendorp.nl 

 

PIETER JOZIASSE - MEDISOL

Medisol BV uit Vlissingen is een onderneming die sinds 2001 bestaat en een ontwikkeling heeft doorgemaakt van internetbedrijf naar een full service bedrijf en internationale onderneming op het gebied van Automatische Externe Defibrillatoren en reanimatie-gerelateerde artikelen zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Kenmerkend in de ontwikkeling van Medisol zijn enerzijds de achtergrond van eigenaar Pieter Joziasse ambulanceverpleegkundige en de hiermee samenhangende drive om een bijdrage te leveren aan de overlevingskansen van mensen die getroffen worden door een hartstilstand en anderzijds een snelle groei die ervoor heeft gezorgd dat Medisol zich al voor het negende achtereenvolgende jaar als FD Gazelle mag rekenen tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

In de presentatie zal Pieter ingaan op de groei van zijn onderneming van zolderkamer tot een organisatie met bijna 40 medewerkers en een omzet van bijna € 12 miljoen. Maar niet alleen de financiële groei zal aan de orde komen: Ook de missie van Medisol, namelijk het doel dat in 2025 iedere inwoner van Europa toegang heeft tot een AED binnen 6 minuten, zal de revue passeren. En uiteraard zal er ook informatie gegeven worden over die AED, een prachtig en vooral levensreddend apparaat!

www.medisol.nl 

 

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden

Kosten

geen. Heeft u zich aangemeld, maar bent u verhinderd. Dan kunt u dat doorgeven t/m 28 maart. Daarna wordt er 20 euro in rekening gebracht voor de cateringkosten. / Inmiddels is de aanmeldtermijn verstreken en kunt u niet meer via deze website aanmelden voor de bijeenkomst. Belt u met het secretariaat indien u zichzelf nog wilt opgeven.

Locatie

Havendorp
Stationsplein 5
Vlissingen