Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


woensdag 08 januari 2020, 16:45 tot 19:00

Nieuwjaarsbijeenkomst Vlissingse & Middelburgse Bedrijven Club

Op de tweede woensdag in januari vindt de inmiddels bijna 'traditionele' nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club plaats. Dit keer zijn we te gast bij het in 2018 geopende Pier 7 op het strand onderaan de Boulevard. Pier 7 is het enige echte Zandpaviljoen van Vlissingen en wordt gerund door de drie jonge broers Niek, Valentijn en Jelle Damen.

Bent u erbij? Vergeet u dan niet tijdig aan te melden.

 

Pier 7 is het hele jaar geopend en biedt per seizoen een wisselende menukaart, is een ideale locatie voor vergaderingen of voor het organiseren van borrels en BBQ’s. Daarnaast beschikt Pier 7 over zeven Beachrooms; luxe huiskamers met hotelservice, waarbij je zo het strand opstapt en waar je het slapen op het strand écht kan beleven.

De ondernemende broers hebben zich in korte tijd weten te onderscheiden. Zo ontvingen zij in 2018 de prijs voor de ‘Beste nieuwkomer van Nederland 2018’ en zijn zij in 2019 uitgeroepen tot het ‘Meest duurzame Strandpaviljoen van Nederland 2019’.  Inmiddels hebben zij ook een plek in de ‘terras top 100’ én hebben ze afgelopen week ook nog eens de prijs binnen weten te halen voor “Beste paviljoen van Zeeland!” 

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VBC & MBC op 8 januari, zullen de broers ons vertellen over hun bedrijf, hun drijfveren en toekomstplannen. Bovendien worden we in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in een van de Beachrooms.

 

Het programma ziet er globaal als volgt uit:

16.45 - Inloop Pier 7
17.15 - Welkomstwoord voorzitter VBC
17.20 - Presentatie door de broers Niek, Valentijn & Jelle Damen
17.30 - Mogelijkheid om een kijkje te nemen in een van de Beachrooms & gezellig netwerken onder het genot van een drankje en lekkere hapjes.
19.00 - Einde

 

AANMELDEN
Klik op onderstaande button 'AANMELDEN'.
Leden van de VBC kunnen aanmelden met hun persoonlijke inloggegevens. Bent u lid van de MBC, klik dan op 'AANMELDEN' en vervolgens op 'Ik ben geen lid van de VBC'. Vul uw gegevens in en bevestig met ENTER.

 

 

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden

Kosten

gratis voor leden van de VBC & MBC

Locatie

Pier 7
Boulevard Evertsen 1
4382 AG Vlissingen