Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 24 maart 2020, 12:00 tot 13:00

Netwerklunch bij Dockwize, ondersteund door de VBC (geannuleerd)

In verband met de coronacrisis is deze bijeenkomst geannuleerd.
Samen met Dockwize zullen wij te zijnder tijd een nieuwe datum selecteren.

Iedere dinsdag tussen 12.00 – 13.00 uur vindt er een gratis netwerklunch plaats bij Dockwize. Deze editie wordt ondersteund door de Vlissingse Bedrijven Club.

Wekelijks bezoeken circa 80 tot 100 innovatieve starters, ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten de netwerklunch. Kortom iedereen uit Zeeland die wil netwerken, kennis wil delen en nieuwe samenwerkingen wil aangaan. Dit keer zijn ook alle leden van de Vlissingse Bedrijven Club extra welkom om aan te sluiten. 

Deze editie van de netwerklunch wordt ondersteund door de VBC. Omdat het leggen van verbindingen tussen ondernemers onderling bij ons hoog in het vaandel staat. De netwerklunch van Dockwize biedt daar optimale mogelijkheden toe. En bovendien op een heel aangename manier. Maak dus een uurtje vrij in je agenda en sluit aan!

Graag toch even aanmelden als je wilt komen via onderstaande AANMELDKNOP

 

Over Dockwize

We zijn er voor degene die vernieuwt. Voor wie uitziet naar een volgende stap. Veranderen zie je als de basis voor groei en innovatie het bestaansrecht naar de toekomst. Klaar voor de economie van morgen. Een Zeeuwse economie, want innoveren doe je samen.

Het  is  belangrijk  dat  er  een  verbinder  is  die  de  kortste  route  biedt naar de juiste connecties, kennis en mogelijkheden. Een broedplaats voor ideeën, waar startups een succesvolle start maken, onderwijs en bedrijfsleven  samenkomen,  innovatief  ondernemerschap  wordt  aangejaagd  en  waar bedrijven klaargestoomd worden voor de toekomst.

Wij  bieden  programma’s  aan  voor  studenten,  startups  en  innovators. Zorgen voor huisvesting, een thuisbasis van waaruit (jonge) ondernemers kunnen groeien. We organiseren matchevents om het netwerk te verbinden en te versterken. We kennen de snelste weg naar financiering en zien onderzoek en onderwijs als een hulpmiddel bij vooruitgang. Zo zijn we graag de versneller in de route naar innovatie en vernieuwing.

www.dockwize.nl

 

 

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden
Niet leden

Kosten

geen, deze lunch wordt gesponsord door de VBC met als doel verbindingen te leggen tussen ondernemers onderling. Tussen leden en niet-leden.

Locatie

Dockwize
Edisonweg 41 op de Kenniswerf
Vlissingen