Wat is er te doen?

Onderstaand treft u een overzicht aan van de komende activiteiten van de Vlissingse Bedrijven Club.
De globale planning is jaarlijks als volgt:

- januari: Nieuwjaarsbijeenkomst in samenwerking met de Middelburgse Bedrijven Club
- maart: ledenbijeenkomst - Bezoek je buren
- mei: ledenbijeenkomst/-vergadering
- juni/juli: zomerbijeenkomst
- september/oktober: workshop / inspiratiesessie
- november: ledenbijeenkomst/-vergadering


dinsdag 05 april 2022, 15:00 tot 18:00

Bezoek-je-Buren 2022

Vele jaren heeft de Vlissingse Bedrijven Club een Bezoek-je-Buren project georganiseerd. Een bijeenkomst waar de leden in de gelegenheid worden gesteld om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij collega-ondernemers in Vlissingen.  Het Bezoek-je-Buren project is inmiddels een hooggewaardeerde bijeenkomst die zowel informatief als leerzaam is. Door het informele karakter is het tevens een perfecte gelegenheid om de andere leden van de VBC beter te leren kennen. 

Op dinsdag 5 april pakken we dit initiatief weer op en gaan we op bezoek bij een aantal leden op bedrijventerrein Baskensburg.
Meld je alvast aan want dit is té leuk om te missen.

Het globale programma ziet er als volgt uit

15.00   Ontvangst deelnemers & welkom. We starten deze middag bij Van den Berg Autoschade aan de Hermesweg 5.

15.30   In groepjes rouleren langs de deelnemende bedrijven: Ovaa Motors, Indoorgolf Zeeland, Puur & Intens, Podotherapie De Boer

17.15   Gezamenlijke borrel.

18.00    Einde.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN ZIJN:

Ovaa Motors
Ovaa Motors is dé motorspecialist voor Zeeland sinds 1978. Suzuki Exclusief dealer, Husqvarna Full Range dealer, GASGAS Full Range dealer, Yamaha off-road dealer, SYM en Peugeot scooter dealer. Ovaa Motors beschikt over een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte wegmotoren, cross-en enduro motoren, scooters en een ruime voorraad onderdelen, accessoires en toebehoren. Ook voor onderhoud, schadeherstel en complete revisies kun je bij Ovaa Motors terecht en ben je verzekerd van ruim 40 jaar ervaring en deskundig personeel met passie voor motoren!

Daarnaast voorziet Ovaa Motors in motorverhuur, Numotorrijden financieringen, Combimotors verzekeringen en zijn wij Dunlop Pro dealer. Het bedrijf is sinds Mei 2021 gevestigd aan de Mercuriusweg in Vlissingen. Eigenaar Steven Ovaa vertelt ons tijdens een bezoek aan het nieuwe bedrijfspand graag meer over hun passie voor motoren en laat ons graag een kijkje nemen in de nieuwe showroom en werkplaats.
www.ovaamotors.nl / Mercuriusweg 1

 

Indoorgolf Zeeland
Indoorgolf Zeeland beschikt over vier professionele golf simulatoren. Op deze manier kun je in de wintermaanden doorspelen en blijven trainen met je eigen set. Ook voor het volgen van lessen kun je bij Indoorgolf Zeeland terecht; of je nu beginner bent of gevorderde wedstrijdspeler.
Heb je altijd al op de echte PGA banden willen spelen zoals in Cabo del Sol In Mexico? Of op Paradise Palms in Australië? Op de E6 golfsimulatoren kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende banen! En dat gewoon op de Mercuriusweg in Vlissingen! Ook voert Indoorgolf Zeeland clubfitting uit waarbij diverse aspecten worden gecontroleerd en geanalyseerd voordat je nieuw materiaal aanschaft. Dat is belangrijk omdat iedere golfer uniek is, een eigen swingstijl, lichaamsopbouw, coördinatie en swingsnelheid heeft. Daarna maken we een swinganalyse op de simulator.

Omdat golf ook een sociale bezigheid is, is indoorgolf natuurlijk ook gewoon een gezellig avondje uit. Speel met vrienden en drink lekker een biertje!
Eigenaar Ernst Gordijn is enthousiast om de leden van de Vlissingse Bedrijven Club een kijkje te laten nemen en misschien zelfs een balletje te laten slaan.
www.indoorgolf-zeeland.nl  /  Mercuriusweg 26

 

Massage- en Yogastudio Puur & Intens
Puur & Intens is gevestigd in hetzelfde pand als Indoorgolf Zeeland en richt zich op een belevingsmomentje voor jezelf in de vorm van ontstressen en ontspannen. Dan kan door een van de verschillende massages te ondergaan óf te ontspannen en inspannen tijdens een van de sportlessen. In samenwerking met Indoorgolf Zeeland worden er bijvoorbeeld ook pilatuslessen georganiseerd om de spieren te verstevigen waardoor blessures verminderd of vermeden kunnen worden.

Puur & Intens verzorgt naast de sportlessen voornamelijk massages. Met een team professionals werken zij aan het gezond maken en houden van je lichaam. Sportmassage, cupping, anti stress & welness massage zijn slechts enkele voorbeelden. Het gezond maken en houden van je lichaam staat voorop. Tijdens het Bezoek-je-Buren project kunnen we even de sfeer proeven in de gezellige ontvangstruimte en vertelt Monique Gordijn ons graag meer over Puur & Intens.
www.puurenintens.nl  / Mercuriusweg 26

 

Podotherapie De Boer
Podotherapie de Boer is gespecialiseerd in diverse soorten voetklachten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld hielspoor, hallux valgus maar ook ingroeide nagels. In de praktijk worden mensen gezien van alle leeftijden. Het is een familiebedrijf dat is gegroeid met meerdere collega’s en 15 vestigingen in Zeeland en Zuid-Holland. De hoofdvestiging van de podotherapiepraktijk is gevestigd in odotherapie de BoerVlissingen in het Gezondheidscentrum De Keien aan de Hermesweg 21. In Vlissingen beschikken wij over een beweeglab dat veelal wordt ingezet bij biomechanische voetonderzoeken bij sport gerelateerde klachten en bij voetklachten bij kinderen.

Podotherapie de Boer heeft alle specialisaties in huis op het gebied van podotherapie, zoals echografie, kinderpodotherapie, sportpodotherapie, de diabetische voet, de reumatische voet, de oncologische voet, shockwave en partitiële nagelresecties. Er is geen wachtlijst, waardoor men op korte termijn gezien kan worden.

www.podotherapiedeboer.nl  / Hermesweg 21

Soort activiteit

Excursie

Doelgroep

Leden

Kosten

geen

Locatie

bedrijventerrein Baskensburg
Vlissingen

Aanmelden (graag per persoon separaat aanmelden)Ik ben al lid van de VBC en wil inloggen.
Wie komen er

Arbo Unie, Chris Crucq
Auto Melse, Saco Melse
Auto Melse, Frank Tramper
Autobedrijf J.W. de Voogd, Jan-Willem de Voogd
BGB Office Solutions, Jack van Goudswaard
CineCity, Rob de Kerf
De Ruyter Training & Consultancy B.V., Ernst-Jan Kouveld
Deez&teez tekst en communicatie , Jasja Jelincic
FrisBEE BV, Elco Simon
Gemeente Vlissingen, John de Jonge
ING, Micha Bijleveld
Laroes Loodgieters en Installateurs BV, Willem Brouwer
Mission PR, Jean Rottier
Orionis Walcheren, Kim van Limbergen
Orionis Walcheren, Martin Weeda
Sligro, Piet Lampert
SolDaad Orde in Zaken, Mira Sollie
Tempo Team, Dorien Gösgens
Tempo Team, Aniek van der Heide
Uitzendbureau Deinco, Gerard Kerbert
Van Ameyde Marine, Jaap van der Wees
Van de Gruiter, Lianne Wisse
Van den Berg Autoschade Vlissingen BV, Heike van den Berg
Van den Berg Autoschade Vlissingen BV, Rien van den Berg
Veldsink Schinkel, Marcel Janse
WEA Zeeland, Hanco Matthijsse
bouwcenter Logus, Marcel Goossen
deinco Uitzendbureau BV, Sabine Kwakkelaar
eBirds, Samantha De Caluwé
gemeente vlissingen, gert stevense