Agenda > Walcherenplein 2018

Walcherenplein 2018 - Contacta.NL

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 

Bezoekers van de Contacta.nl weten hun weg naar het Walcherenplein goed te vinden en waarderen in hoge mate de ruimtelijke opzet, de professionele presentatie van de deelnemende bedrijven alsook de goede sfeer, de vele contacten die gelegd worden en de hoogwaardige horeca.


Ook u kunt deelnemen en uw bedrijf profileren!

Is uw bedrijf gevestigd in de Gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere en wilt u uw organisatie presenteren tijdens deze druk bezochte en hoog gewaardeerde netwerkbeurs? Maar wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan de organisatie ervan? Kan uw bedrijf de extra publiciteit van de gezamenlijke presentatie goed gebruiken? Wilt u zeker zijn van een plaats op een professioneel opgezet en druk bezocht plein waar een aangename sfeer heerst, met een goede routing en waar u volop netwerkmogelijkheden heeft?

Twijfel dan niet langer en neem contact op met de organisatie voor meer informatie of het reserveren van een plaats op het Walcherenplein. De organisatie wordt nagenoeg volledig voor u geregeld en u profiteert optimaal van alle voordelen die het Walcherenplein biedt! Bovendien kunt u gratis deelnemen aan de beurstraining die de eerste week van oktober zal plaatsvinden.


Openingstijden CONTACTA.NL editie 2018

Dinsdag 6 november 16.00 – 22.00 uur
Woensdag 7 november 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 8 november 14.00 – 22.00 uur

Standhouders 2017

De standhouders die in 2017 vertegenwoordig zijn op het Walcherenplein

Aan de slag in Zeeland Gemeente Veere
ABN AMRO Origin Media Venture
Actief Werkt! PAC Groep
Afbouwned BV Pixelstart
Arduin Prior Groep
Autentico-Paint Projectinrichting Lavoir
Auto Poppe Scoot-e
Bouwbedrijf Joziasse BV Strandappartementen De Gulden Stroom
Bouwbedrijf Kambier BV Transport- en Containerbedrijf Wielemaker BV
CineCity XL Urban Heroes
De Pooter Personeelsdiensten Viamari-Zeeuwse Vakantiehuizen
De Ruyter Training & Consultancy BV Wilhelm BV
DELTA HORECA: 
eBirds SEC Catering - Keuken
EigenKans  

Het Walcherenplein

Organisatie: Jéan Rottier van MissionPR

tel.: 06 20 13 58 56 – info@missionpr.nl

Het Walcherenplein is een initiatief de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club en wordt ondersteund door de FOV Veere.