Agenda > Walcherenplein 2018

Walcherenplein 2018 - Contacta.NL

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 

Bezoekers van de Contacta.nl weten hun weg naar het Walcherenplein goed te vinden en waarderen in hoge mate de ruimtelijke opzet, de professionele presentatie van de deelnemende bedrijven alsook de goede sfeer, de vele contacten die gelegd worden en de hoogwaardige horeca.


WELKOM op het WALCHERENPLEIN

Bijna 30 Walcherse bedrijven en organisaties zijn dit jaar vertegenwoordigd op het Walcherenplein tijdens de ContactaNL van 6 t/m 8 november. De standhouders  heten u van harte welkom een bezoek te brengen aan dit bruisende plein. Bovendien kunt u op ons gezellige en bruisende horecapaviljoen altijd terecht voor een goed gesprek, een heerlijk drankje en een smaakvolle maaltijd.

 

Ondernemersborrel
Natuurlijk bent u ook van harte welkom tijdens de ondernemersborrel op dinsdagavond 6 november van 21.30 - 23.00 uur. Tijdens deze altijd druk bezochte en gezellige bijeenkomst treft u ondernemers uit heel Walcheren alsmede vertegewoordigers van de drie Walcherse gemeenten. De borrel wordt muzikaal opgeluisterd door de talentvolle singer-songwriter Stan Bor.

 


Openingstijden CONTACTA.NL editie 2018

Dinsdag 6 november 16.00 – 22.00 uur
Woensdag 7 november 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 8 november 14.00 – 22.00 uur

Standhouders 2018

De standhouders die zich definitief ingeschreven hebben voor 2018 zijn:

ABN Amro Bank
Actief Werkt!
Auto Poppe
Bouwbedrijf Joziasse
Bouwbedrijf Kambier
De Persgroep
Da Vinci Meesterschilders
De Ruyter Training & Consultancy
DELTA
eBirds
Eigen Kans
Gemeente Veere
Gemeente Vlissingen
Online in Zeeland
Origin Media Venture
PAC Groep
PM Elektro
Prior Groep
Projectinrichting Lavoir
Ingenieursbureau Walhout Civil
Sailforce
Strandappartementen De Gulden Stroom
Transport- en Containerbedrijf Wielemaker
Van de Gruiter BV
Viamari Zeeuwse Vakantiehuizen
Zeeland Aanhangwagens en Boten

De horeca wordt verzorgd door SEC Catering
Het Walcherenplein

Organisatie: Jéan Rottier van MissionPR

tel.: 06 20 13 58 56 – info@missionpr.nl

Het Walcherenplein is een initiatief de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club en wordt ondersteund door de FOV Veere.