Agenda > Walcherenplein 2019

Walcherenplein 2019 - Contacta.NL

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 

Bezoekers van de Contacta.nl weten hun weg naar het Walcherenplein goed te vinden en waarderen in hoge mate de ruimtelijke opzet, de professionele presentatie van de deelnemende bedrijven alsook de goede sfeer, de vele contacten die gelegd worden en de hoogwaardige horeca.


WELKOM op het WALCHERENPLEIN

Ook in 2019 verwachten we 25-30 Walcherse bedrijven en organisaties welkom te heten als standhouder op het Walcherenplein tijdens de ContactaNL van 5 t/m 7 november. De standhouders heten u van harte welkom een bezoek te brengen aan dit bruisende plein. Bovendien kunt u op ons gezellige en bruisende horecapaviljoen altijd terecht voor een goed gesprek, een heerlijk drankje en een smaakvolle maaltijd.

 

Ondernemersborrel
Natuurlijk bent u ook van harte welkom tijdens de ondernemersborrel op woensdagavond 6 november van 21.30 - 23.00 uur. Tijdens deze altijd druk bezochte en gezellige bijeenkomst treft u ondernemers uit heel Walcheren alsmede vertegewoordigers van de drie Walcherse gemeenten. 

 


Ook u kunt deelnemen en uw bedrijf profileren!

Is uw bedrijf gevestigd in de Gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere en wilt u uw organisatie presenteren tijdens deze druk bezochte en hoog gewaardeerde netwerkbeurs? Maar wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan de organisatie ervan? Kan uw bedrijf de extra publiciteit van de gezamenlijke presentatie goed gebruiken? Wilt u zeker zijn van een plaats op een professioneel opgezet en druk bezocht plein waar een aangename sfeer heerst, met een goede routing en waar u volop netwerkmogelijkheden heeft?

Twijfel dan niet langer en neem contact op met de organisatie voor meer informatie of het reserveren van een plaats op het Walcherenplein. De organisatie wordt nagenoeg volledig voor u geregeld en u profiteert optimaal van alle voordelen die het Walcherenplein biedt! Bovendien kunt u gratis deelnemen aan de beurstraining die de eerste week van oktober zal plaatsvinden.

(Inmiddels is het plein volgeboekt. Inschrijven als standhouder voor 2019 is niet meer mogelijk)


Openingstijden CONTACTA.NL editie 2019

Dinsdag 5 november 16.00 – 22.00 uur
Woensdag 6 november 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 7 november 14.00 – 22.00 uur

Standhouders 2019

De standhouders die zich al aangemeld hebben voor deelname aan het Walcherenplein 2019 zijn:

ABN Amro Bank
Actief Werkt!
Auto Poppe
Bouwbedrijf Joziasse
Buitendebox Marketing
De Vos Infra
DELTA Fiber Nederland BV
De Ruyter Training & Consultancy
eBirds
Feyter Forklift Services
Gemeente Vlissingen
HZ University of Applied Sciences
Labrujere Middelburg
Origin Media Venture
PAC Groep
PM Elektro
Prior Groep
Projectinrichting Lavoir
SPR Coatings
Transport- en Containerbedrijf Wielemaker
Van de Gruiter BV
Van den Berg Autoschade
Veldsink Adviesgroep

 De horeca wordt verzorgd door SEC Catering
Het Walcherenplein

Organisatie: Jéan Rottier van MissionPR

tel.: 06 20 13 58 56 – info@missionpr.nl

Het Walcherenplein is een initiatief de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club en wordt ondersteund door de FOV Veere.


Flyer Walcherenplein

Klik HIER om onze flyer te bekijken.

Hierin treft u meer informatie aan over het Walcherenplein.

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de organisatie voor meer uitleg of om inzage te krijgen in de plattegrond en de nog beschikbare standruimtes.