Agenda > Walcherenplein 2021

Walcherenplein 2021 - Contacta.NL

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 

Bezoekers van de Contacta.nl weten hun weg naar het Walcherenplein goed te vinden en waarderen in hoge mate de ruimtelijke opzet, de professionele presentatie van de deelnemende bedrijven alsook de goede sfeer, de vele contacten die gelegd worden en de hoogwaardige horeca.


Contacta.nl 2021

Contacta, hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Contacta.nl brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden, industriële gebieden en bedrijventerreinen is Contacta.nl voor velen de manier op zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio. Tijdens het netwerkevent in november zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 24.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten. De Contacta.nl vindt plaats in de Zeelandhallen te Goes van dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december.

 


Ook u kunt deelnemen en uw bedrijf profileren!

Is uw bedrijf gevestigd in de Gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere en wilt u uw organisatie presenteren tijdens deze druk bezochte en hoog gewaardeerde netwerkbeurs? Maar wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan de organisatie ervan? Kan uw bedrijf de extra publiciteit van de gezamenlijke presentatie goed gebruiken? Wilt u zeker zijn van een plaats op een professioneel opgezet en druk bezocht plein waar een aangename sfeer heerst, met een goede routing en waar u volop netwerkmogelijkheden heeft?

Twijfel dan niet langer en neem contact op met de organisatie voor meer informatie of het reserveren van een plaats op het Walcherenplein. De organisatie wordt nagenoeg volledig voor u geregeld en u profiteert optimaal van alle voordelen die het Walcherenplein biedt!


Flyer & Aanmeldformulier Walcherenplein

Klik HIER om onze flyer te bekijken.

Hierin treft u meer informatie aan over het Walcherenplein.

Het aanmeldformulier voor deelname treft u HIER aan.

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de organisatie voor meer uitleg of om inzage te krijgen in de plattegrond en de nog beschikbare standruimtes.


Openingstijden CONTACTA.NL editie 2021

Dinsdag 30 november 16.00 – 22.00 uur
Woensdag 1 december 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 2 november 14.00 – 22.00 uur