Leden overzicht


ABN AMRO BANK NV

Coolsingel 93
3012 AE Rotterdam
http://www.abnamro.nl
maurits.born@nullnl.abnamro.com

Activiteiten

ABN AMRO biedt zijn particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Wij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.

Contactpersoon

Dhr. Maurits Born
maurits.born@nullnl.abnamro.com
06 12248668


Omschrijving

Het uitgangspunt van onze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van onze klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

De 300-jarige historie van ABN AMRO combineert de rijke ervaring van het verleden met de klantwensen en -eisen van het heden. Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Dit doen wij door het vertrouwen te behouden, ons te onderscheiden door vakmanschap en vanuit klantperspectief te denken. Kortom, alles doen waardoor onze klanten sterker staan, beter worden en meer bereiken. Dat vinden wij het vakmanschap van echt bankieren.