Leden overzicht


Wasserij Vrijburg

Bezoekadres
Productweg 5a
4387 PG Vlissingen
0118-473484

Postadres

http://www.wasserij-vrijburg.nl
info@nullwasserij-vrijburg.nl

Activiteiten

Wasserij Vrijburg is uw adres voor midden & grote bedrijven zoals hotels, tehuizen, restaurants, horecabedrijven en andere bedrijven die hun bedrijfskleding willen laten wassen op een professionele manier. Ook doen wij linnen verhuur en verkoop en geven wij advies.

Wij bieden u professionaliteit, kwaliteit, producten kennis en hoogwaardige service. Wij voldoen aan de huidige milieu eisen. En waarin wij met energie en water besparend de nodige maatregelen nemen.

De machines die wij gebruiken behoren tot de meest energiezuinige, zodat wij ook op die manier bijdragen aan een goed en schoon milieu.

Wij bieden u zelfs een gratis proefwas aan! Bent u na de proefwas overtuigd van onze kwaliteit en service, dan maken wij graag een vrjblijvende en concurrerende offerte voor u.

Aantal medewerkers

6

Contactpersoon

Dhr. Eser
wasserijvrijburg@nullhotmail.com
0118 473484


Omschrijving

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de wasserij sector. Als eigenaren werken wij zelf mee in het productieproces, dus gegarandeerd goede kwaliteitscontrole.

Gemakkelijk aanspreekbaar, wij weten exact wat er gebeurd en wanneer uw levering geschiedt. Gevestigd bij u in de regio, dus snelle leveringen.

Wij gebruiken geen wastunnel, maar zogenaamde "open-eind" industriële wasmachines. Dus 30% minder slijtage en een beter wasresultaat.

Wij werken milieuvriendelijk en voldoen aan de ISO normen