Nieuwe leden > Informatie voor nieuwe leden

De Vlissingse Bedrijven Club

Een gesprek tussen twee ondernemers gaat al snel over ‘de zaak’. Interesse in elkaars werkwijze geeft inzicht en verbreedt je horizon. Onze gezellige (netwerk)bijeenkomsten, workshops en bedrijfsbezoeken zijn de perfecte plek om van elkaar te leren!


Voordelen

VBC biedt u een interessant netwerk en stimuleert het onderling zakendoen. Onze actieve vereniging organiseert met regelmaat bedrijfsbezoeken, workshops en informele bijeenkomsten. Drukbezocht zijn de initiatieven Bezoek-Je-Buren en het Walcherenplein op de jaarlijkse Contacta. Maar ook de reguliere ledenbijeenkomsten die zoveel mogelijk op locatie worden georganiseerd, zijn altijd goed bezocht. Daarnaast treedt de VBC op als belangenbehartiger van Vlissingse bedrijven en geeft u daarmee een stem op bestuurlijk niveau.

Voorwaarden

Als VBC-lid dient u of uw onderneming gevestigd te zijn in de Gemeente Vlissingen. Detailhandel en horeca gevestigd in de binnenstad vallen buiten de doelgroep van het VBC. Wilt u meer weten over de voorwaarden en de contributie?

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldformulier op deze website.