Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


dinsdag 28 april 2020

Werk en mantelzorg: Buzz on tour - 19 juni

Manteling komt als organisatie voor mantelzorgondersteuning veel mantelzorgers tegen die werk en mantelzorg combineren. Mantelzorgers zijn mensen die langdurig zorgen voor een chronisch zieke partner, een gehandicapt kind, zieke ouders of een hulpbehoevende vriend, buur of familielid. Statistisch gezien is één op de vijf werknemers mantelzorger. Toch wordt er weinig op de werkvloer over gesproken. 

Het is in het belang van werkgevers én werknemers dat werknemers de combinatie goed vol blijven houden. Daarom willen we met werkgevers in gesprek gaan over het onderwerp werk en mantelzorg.

Dit doen we op woensdag 19 juni in de ‘Buzz on Tour’, een oude omgebouwde Amerikaanse schoolbus. Onder leiding van een gespreksleider van de organisatie Werk en Mantelzorg krijgt u samen met andere werkgevers en de wethouder van de gemeente Vlissingen nieuwe inzichten en informatie over werk en mantelzorg. Tijdens de gesprekken in de  Buzz krijgt u een lunch en een drankje aangeboden.

Tijd: 12.00 tot 13.30 uur
Locatie onder voorbehoud: HZ Vlissingen

In de flyer meer informatie over de ‘Buzz on Tour’ en de voordelen die mantelzorgvriendelijk beleid kan opleveren voor de werkgever.  

Stapt u ook in onze Buzz? Meld u aan bij Stichting Manteling: 0118-55 35 30 / cp@mantelingwalcheren.nl . De contactpersonen zijn Conny Prins en Nicolette Kölker. Ook met vragen kunt u bij hen terecht.

 

 

Terug