vrijdag 17 mei 2019

Schrijf NU in voor deelname aan het Walcherenplein 2019, Contacta.NL


Het Walcherenplein op de de Contacta.NL heeft nog diverse mooie standruimtes beschikbaar. Zowel kleinere stand van zo'n 9 m2 als stands van 20 tot 25 m2 zijn nog mogelijk. 

Uw bedrijf is welkom om deel te nemen.

Terug


woensdag 29 april 2020

Walcherenplein 2019 - Contacta.NL Goes


U kunt zich weer inschrijven voor het Walcherenplein 2019 tijdens de Contacta.nl, het zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen dat zal plaatsvinden van dinsdag 5 t/m donderdag 7 november in de Zeelandhallen in Goes. 

Het Walcherenplein is 'the place to be' voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim een professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen met in het hart een gezellig en bruisend horecapaviljoen waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen.
Ook meedoen? Laat u informeren over de mogelijkheden en schrijf u in.

Lees HIER verder

 

 

 


Lees verder

woensdag 29 april 2020

Flyer Walcherenplein voor meer info


Is uw bedrijf gevestigd in de Gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere en wilt u uw organisatie presenteren tijdens deze druk bezochte en hoog gewaardeerde netwerkbeurs? Maar wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan de organisatie ervan? Kan uw bedrijf de extra publiciteit van de gezamenlijke presentatie goed gebruiken? Wilt u zeker zijn van een plaats op een professioneel opgezet en druk bezocht plein waar een aangename sfeer heerst, met een goede routing en waar u volop netwerkmogelijkheden heeft?

Twijfel dan niet langer en neem contact op met de organisatie voor meer informatie of het reserveren van een plaats op het Walcherenplein. 

Meer weten?

Bekijk onze FLYER eens.
Of neem contact op met de organisatie van het Walcherenplein:
Jéan Rottier, Mission PR: 06 20 13 58 56

 Komende activiteitenmaandag 27 mei 2019, van 17:00 tot 19:00

Bedrijfsbezoek Sturm & Dekker

Op 27 mei 2019 vindt er een bedrijfsbezoek plaats bij Sturm en Dekker. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de Middelburgse Bedrijven Club.


Lees verder