maandag 16 september 2019

Programma VBC 2e helft 2019


We hopen dat u genoten heeft van deze zomer en weer zin heeft in een aantal bijeenkomsten van de Vlissingse Bedrijven Club. We hebben een gevarieerd programma het komende halfjaar. Een workshop over Social Selling op 8 oktober, het Walcherenplein dat weer zal verrijzen tijdens de ContactaNL van 5 t/m 7 november met een ondernemersborrel op woensdag 6 november. 

En op dinsdag 19 november hopen we alle leden te ontmoeten tijdens een bijzondere ledenbijeenkomst waar we afscheid nemen van onze voorzitter Henk Meulmeester. En waar gedeputeerde Jo-Annes de Bat zal spreken over de economische ontwikkelingen in Zeeland en Vlissingen in het bijzonder.

Graag tot ziens!

Terug


Komende activiteitendinsdag 08 oktober 2019, van 15:30 tot 18:00

Workshop 'Van Social Media naar Social Selling'

Social media is een niet meer weg te denken bij netwerken en zakendoen. Maar hoe zorg je ervoor dat het concreet iets oplevert? Hoe breid je een netwerk uit met relevante contactpersonen? Hoe zorg je dat je top of mind blijft en hoe haal je concreet meer omzet!

Martijn Holtes laat je zien hoe jij dit voor elkaar krijgt. De nadruk ligt tijdens de sessie op LinkedIn. Laat je inspireren en ontvang bruikbare tips die je dezelfde dag nog in de praktijk kunt brengen!  .

Het wordt een interactieve sessie met ruimte voor al je vragen. Wij sluiten uiteraard af met een gezellige netwerkborrel.


Lees verder

woensdag 06 november 2019, van 21:30 tot 23:00

Ondernemersborrel op het Walcherenplein

Tijdens de ContactaNL vindt er op woensdagagvond 6 november een netwerkborrel plaats waarbij alle Walcherse ondernemers en bestuurders welkom zijn. Uiteraard sluiten ook de standhouders van het Walcherenplein aan bij deze altijd goed bezochte en gezellige bijeenkomst op het Walcherenplein. De drankjes en hapjes worden u aangeboden door de standhouders van het Walcherenplein en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeenten Vlissingen en Middelburg. 

 


Lees verder

dinsdag 19 november 2019, van 17:00 tot 19:00

Ledenbijeenkomst: gastspreker drs. J. (Jo-Annes) de Bat

Tijdens deze ledenbijeenkomst rekent het bestuur op aanwezigheid van alle leden. We hebben immers twee belangrijke redenen om aanwezig te zijn, te weten.

-  We nemen afscheid van onze voorzitter Henk Meulmeester.

- Gedeputeerde drs. J. (Jo-Annes) de Bat verzorgt een interessante presentatie over 'Economie & Verandering'

Hier wilt u toch ook bij aanwezig zijn?


Lees verder