donderdag 28 november 2019

Inschrijving Nieuwjaarsbijeenkomst geopend.


Het jaar zit er alweer bijna op. In deze nieuwsbrief blikken we terug om twee bijzondere momenten in november, namelijk het afscheid van onze voorzitter Henk Meulmeester en de deelname van Walcheren aan de de Contacta.nl 

Maar we blikken ook vooruit: op woensdag 8 januari bent u van harte welkom tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse- en Middelburgse Bedrijven Club. U kunt zich vanaf NU aanmelden.

Terug


zaterdag 28 november 2020

Terugblik Contacta.nl 2019 - Walcheren was erbij!


Contacta.nl 2019 zit erop. Het was weer een geweldige editie. Met prachtige stands, gezellige netwerkborrels, inspirerende sprekers en nog veel meer. 

Ook Walcheren was goed vertegenwoordigd tijdens dit grootste netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Zo'n 30 ondernemers en organisaties uit de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere presenteerden zich daar gezamenlijk op het Walcherenplein. Wij willen graag alle standhouders bedanken voor hun deelname en alle bezoekers voor hun interesse. 

Nog even terugblikken? 
De foto's van het Walcherenplein zijn HIER te bekijken.

 

Contacta.nl 2020 op 3, 4 en 5 november. 
Wij maken ons alweer op voor de 35e editie op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november in de Zeelandhallen in Goes. Bent je er ook bij?

 



zaterdag 28 november 2020

HENK BEDANKT !


Henk Meulmeester neemt na 20 jaar afscheid als bestuurslid en voorzitter van de Vlissingse Bedrijven Club. Speciaal voor hem maakten we een filmpje met een aantal samenwerkingspartners waarin zowel de kernpunten van de VBC aan bod komen alsook hoe men de samenwerking met Henk heeft ervaren. Tijdens de ledenbijeenkomst van 19 november in CineCity Vlissingen, werd het filmpje als verrassing aan hem en de aanwezige leden getoond. Daarna was er voldoende gegelenheid Henk persoonlijk te bedanken tijdens een gezellige netwerkborrel. 

HENK BEDANKT !
Wilt u het filmpje eens bekijken en beluisteren? Klik HIER

 



Komende activiteiten



woensdag 08 januari 2020, van 16:45 tot 19:00

Nieuwjaarsbijeenkomst Vlissingse & Middelburgse Bedrijven Club

Op de tweede woensdag in januari vindt de inmiddels bijna 'traditionele' nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club plaats. Dit keer zijn we te gast bij het in 2018 geopende Pier 7 op het strand onderaan de Boulevard. Pier 7 is het enige echte Zandpaviljoen van Vlissingen en wordt gerund door de drie jonge broers Niek, Valentijn en Jelle Damen.

Bent je erbij? Vergeet dan niet tijdig aan te melden.

 

Pier 7 is het hele jaar geopend en biedt per seizoen een wisselende menukaart, is een ideale locatie voor vergaderingen of voor het organiseren van borrels en BBQ’s. Daarnaast beschikt Pier 7 over zeven Beachrooms; luxe huiskamers met hotelservice, waarbij je zo het strand opstapt en waar je het slapen op het strand écht kan beleven.

De ondernemende broers hebben zich in korte tijd weten te onderscheiden. Zo ontvingen zij in 2018 de prijs voor de ‘Beste nieuwkomer van Nederland 2018’ en zijn zij in 2019 uitgeroepen tot het ‘Meest duurzame Strandpaviljoen van Nederland 2019’.  Inmiddels hebben zij ook een plek in de ‘terras top 100’ én hebben ze afgelopen week ook nog eens de prijs binnen weten te halen voor “Beste paviljoen van Zeeland!” 

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VBC & MBC op 8 januari, zullen de broers ons vertellen over hun bedrijf, hun drijfveren en toekomstplannen. Bovendien worden we in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in een van de Beachrooms.

 


Lees verder