donderdag 05 december 2019

Twee feestelijke netwerkborrels


Er valt weer heel wat de netwerken de komende tijd tijdens gezellige borrelmomenten. De VBC ondersteunt de Grote Kerst Ondernemersborrel van Vlissingen Wonderstad op vrijdag 13 december. Op 8 januari organiseert de VBC de eigen Nieuwjaarsbijeenkomst samen met de Middelburgse Bedrijven Club bij het Zandpaviljoen Pier 7. 

Terug


Komende activiteitenvrijdag 13 december 2019, van 17:00 tot 21:00

Grote Kerst Ondernemersborrel Vlissingen Wonderstad

Op vrijdag 13 december vindt de Grote Kerst Ondernemersborrel 2019 plaats. Ook de leden van de VBC zijn van harte uitgenodigd om samen met ondernemers uit heel Walcheren het jaar af te sluiten en te proosten op een ondernemend 2020! Op naar een nieuw jaar met kansen, nieuwe samenwerkingen, ideeën en business!

De jaarlijkse ondernemersborrel is een initiatief van Vlissingen Wonderstad en wordt ondersteund door de VBC. Leden van de Vlissingse Bedrijven Club ontvangen bij inloop een muntje voor een gratis drankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

 

 


Lees verder

woensdag 08 januari 2020, van 16:45 tot 19:00

Nieuwjaarsbijeenkomst Vlissingse & Middelburgse Bedrijven Club

Op de tweede woensdag in januari vindt de inmiddels bijna 'traditionele' nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club plaats. Dit keer zijn we te gast bij het in 2018 geopende Pier 7 op het strand onderaan de Boulevard. Pier 7 is het enige echte Zandpaviljoen van Vlissingen en wordt gerund door de drie jonge broers Niek, Valentijn en Jelle Damen.

Bent je erbij? Vergeet dan niet tijdig aan te melden.

 

Pier 7 is het hele jaar geopend en biedt per seizoen een wisselende menukaart, is een ideale locatie voor vergaderingen of voor het organiseren van borrels en BBQ’s. Daarnaast beschikt Pier 7 over zeven Beachrooms; luxe huiskamers met hotelservice, waarbij je zo het strand opstapt en waar je het slapen op het strand écht kan beleven.

De ondernemende broers hebben zich in korte tijd weten te onderscheiden. Zo ontvingen zij in 2018 de prijs voor de ‘Beste nieuwkomer van Nederland 2018’ en zijn zij in 2019 uitgeroepen tot het ‘Meest duurzame Strandpaviljoen van Nederland 2019’.  Inmiddels hebben zij ook een plek in de ‘terras top 100’ én hebben ze afgelopen week ook nog eens de prijs binnen weten te halen voor “Beste paviljoen van Zeeland!” 

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VBC & MBC op 8 januari, zullen de broers ons vertellen over hun bedrijf, hun drijfveren en toekomstplannen. Bovendien worden we in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in een van de Beachrooms.

 


Lees verder