maandag 03 februari 2020

De kop is eraf


Januari ligt alweer achter ons en we maken ons op voor februari en de rest van het jaar. In deze nieuwsbrief een korte terugblik op onze gezellige en succesvolle nieuwjaarsbijeenkomst bij Pier 7. Verder wijzen we jullie graag op twee boeiende initiatieven waar leden van de VBC bij aan kunnen sluiten: een bijeenkomst van de 'Vrienden van het Zeeuws Archief' op 6 februari en het Taalakkoord Zeeland ter bevordering van de arbeidsparticipatie in onze provincie.

Binnenkort meer informatie over de ophanden zijnde bijeenkomsten van de VBC.

Terug


zondag 02 februari 2020

Taalakkoord Zeeland: investeren in (digi)taal loont!


Om werkgevers bewust te maken van het feit dat investeren in (digi)taal voordelen biedt voor zowel werkgever als werknemer, is er een samenwerkingsverband Taalakkoord Zeeland opgericht. Gezamenlijke ambitie is het vergroten van de arbeidsparticipatie in Zeeland.

 

Wij kunnen met u meedenken over (digi)taalscreening van uw personeel, plan van aanpak, financieringsmogelijkheden etc.

Dit aanbod kan kosteloos aangeboden worden.


Lees verder

zondag 02 februari 2020

Start 2020: netwerken bij Zandpaviljoen Pier 7


We starten het jaar 2020 dit keer in het Zandpaviljoen Pier 7 onderaan de Vlissingse boulevard. Zo'n 120 leden uit Vlissingen en Middelburg heffen samen het glas en netwerken er lustig op los, terwijl zij voorzien worden van smakelijke hapjes en drankjes. Na het welkomstwoord door voorzitter Chris Crucq en een enthousiaste presentatie van de drie jonge ondernemers Niek, Valentijn en Jelle Damen waarin zij vertellen over hun mooie bedrijf en hun ambitieuze plannen, is er ook gelegenheid een kijkje te nemen in een van de luxe beachrooms. Heerlijke 'kamers' waar je zo het strand opstapt en waar je het slapen op het strand echt kunt beleven. We krijgen spontaan zin in de zomer...

Een kleine fotoimpressie van de bijeenkomst vind je op de SITE.Komende activiteitendonderdag 06 februari 2020, van 16:00 tot 18:00

VBC leden welkom tijdens bijeenkomst Vrienden van het Zeeuws Archief

Het Zeeuws Archief bewaart en beheert belangrijke bronnen over de Zeeuwse geschiedenis en maakt ze voor iedereen gratis toegankelijk. De Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief steunt het werk van het archief in de volle breedte. Op donderdag 6 februari organiseert de businessclub van de Vrienden van het Zeeuws Archief tussen 16.00 en 18.00 uur een bijeenkomst waar u als lid van de VBC van harte welkom bent.

De bijeenkomst vindt plaats bij het Zeeuws Archief, Hofplein 16 in Middelburg. U hoort er meer over de collecties, de stichting Vrienden van het Zeeuws Archief en u heeft alle ruimte om de tentoonstelling 'Op reis van Willem V' te bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens is er deze middag een interactieve presentatie over klantenbinding.

Deze bijeenkomst is een initiatief van het Zeeuws Archief en wordt dus niet door de VBC georganiseerd. Opgeven kan rechtstreeks bij het Zeeuws Archief via: vrienden@zeeuwsarchief.nl
Uiteraard verplicht het bezoeken van deze bijeenkomst tot niets.

Klik HIER voor meer achtergrondinformatie.
Of neem een kijkje op de website: www.zeeuwsarchief.n

Noot: De VBC draagt cultuur en het behoud van het cultureel erfgoed een warm hart toe. Deze oproep van Peter Bakx,  bestuurslid van de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief, brengen we daarom graag onder uw aandacht.

 

 


Lees verder