woensdag 25 november 2020

Tips voor inspirerende online bijeenkomsten.


Twee bijzonder leuke en inspirerende tips voor online sessies. Wie wil dat nou niet?

Volgende week op dinsdagavond om 19.30 uur een online BusinessBoost die ons aangeboden wordt door ING. Bijzondere gesprekken met een aantal ondernemers en experts over hun ervaringen in 2020. Met onder andere Diederik Gommers, Won Yip en Peter Heerschop die ingaan op het thema '2020, Wat een jaar!

In deze nieuwsbrief tevens een link naar het onlangs door Dockwize georganiseerde webinar 'Foto's voor je Bedrijf'. Tips en trics om je bedrijf goed te presenteren en hoe je dat zelf kunt doen. Wil je daarna nóg meer weten over fotografie? Dan kun je inschrijven voor de verdiepingssessie op woensdagmiddag 2 december.

Mooie tips toch?
Doe er je voordeel mee.

 

 

Terug


Komende activiteitendinsdag 01 december 2020, van 19:30 tot 21:00

BusinessBoost Live Online / 2020, Wat een jaar!

Unieke ondernemers. Eerlijke gesprekken. Nieuwe inzichten

In deze editie gaat Sofie van den Enk het gesprek aan met verschillende ondernemers en experts over hun ervaringen in 2020. Wat drijft hen en wat houdt hen bezig? Een bijzondere editie met bijzondere sprekers. Aan het woord komen o.a.:

  • Diederik Gommers, prof. IC Medicine Erasmus Mc
  • Won Yip, horecatycoon
  • Peter Heerschop, cabaratier
  • Arjen Paardekooper, Blenheim Advocaten
  • Marieke Blom, Hoofdeconoom ING
  • Jitse Groen, CEO Just Eat Takeawayc.com

Inschrijven is gratis.

AANMELDEN of meer weten over het programma, de sprekers en de inhoud? Klik HIER

 


Lees verder

woensdag 02 december 2020, van 13:30 tot 16:00

TIP: Dockwize Webinar Foto's voor je Bedrijf + mogelijke verdiepingssessie

Wil je een korte online kennissessie volgen waarin je tips en tricks krijgt om direct met fotografie aan de slag te gaan? Volg dan de online kennissessie van Mischa De Muynk van Heel Holland Fotografeert zoals onlangs is georganiseerd door Dockwize. Na het kijken van het webinar heb je direct een aantal tools in handen om direct aan de slag te gaan. Laat je inspireren door de voorbeelden of ga direct aan de slag.

Het webinar kijken? Klik HIER

Wil je na het zien van dit webinar, die ongeveer 13 minuten duurt, meer weten over fotografie of heb je specifieke vragen? Dan kun je jezelf tevens aanmelden voor de gratis verdiepingssessie die plaatsvindt op woensdag 2 december in de PZEM-zaal van Dockwize op de Kenniswerf in Vlissingen.

Je aanmelden voor de verdiepingssessie? Klik HIER

 

Over DockWize: Bij Dockwize werken we aan de toonaangevende bedrijven van morgen door innovatie, groei en ondernemerschap in Zeeland te stimuleren en aan te jagen. Dat doen we door het creëren en aantrekken van nieuwe start-ups en door het begeleiden en ondersteunen van bestaande bedrijven om hun ontwikkeling en groei een boost te geven. We bieden deze ondernemers programma’s, kantoorruimte en vergaderfaciliteiten én leggen continu de verbinding in de Dockwize community om kennis te delen en samen te werken. Inmiddels zijn een kleine 100 bedrijven (160 personen) onderdeel van de Dockwize community.

Het delen van kennis doen we op dit moment niet in fysieke events maar middels korte webinars die we om de week publiceren. Naar aanleiding van de webinar is er voor geïnteresseerden een focussessie in kleine groepen mogelijk.


Lees verder