vrijdag 02 maart 2018

Bezoek-je-Buren 2018 woensdag 28 maart


In deze nieuwsbrief een overzicht van de geplande bijeenkomsten van de VBC in 2018. De eerste is op woensdagmiddag 28 maart, de jaarlijkse Bezoek-je-Buren middag. De moeite waard om in te schrijven.

Terug


maandag 02 maart 2020

Noteer alvast in de agenda of schrijf in.

De planning voor 2018 is rond. Ledenbijeenkomsten, een Businessboostsessie, een zomeruitje samen met de Middelburgse collega's en natuurlijk weer het Walcherenplein tijdens de Contacta. Maar we beginnen met de Bezoek-jeBuren middag op woensdag 28 maart. Een leuke en informele bijeenkomst waar collega-ondernemers hun deuren openstellen. Dit jaar zijn we te gast op bedrijventerrein Vrijburg. We hopen u daar te ontmoeten.

Noteer onderstaande data alvast in de agenda. Natuurlijk mag u zichzelf ook alvast inschrijven. Dat kan via onze website www.vlissingsebedrijvenclub.nl

 

Woensdag 28 maart: Bezoek-je-Buren
De bedrijven die deze middag hun deuren openstellen voor de leden van de VBC zijn Buitenspeelgoed Stouten, Optisport Vlissingen Middelburg en ERGO indoorgolf Zeeland. De koffie en de afsluitende borrel vindt plaats bij Sligro. Kom ook naar deze informele en informatieve middag. 

Dinsdag 29 mei: Ledenbijeenkomst.
We zijn tijdens deze bijeenkomst te gast op het Stadhuis in Vlissingen en zullen de ontwikkelingen rondom het Stationsgebied centraal staan. 

Donderdag 21 juni: Zomeruitje i.s.m. de Middelburgse Bedrijven Club
Wat is er nu leuker dan op de langste dag van het jaar een rondvaart maken over het Veerse Meer met collega-ondernemers uit Vlissingen en Middelburg. Informeel netwerken aan boord onder het genot van een hapje en een drankje en hopenlijk een lekker zonnetje.  

dinsdag 6 tm donderdag 8 november: Walcherenplein 2018 tijdens Contacta.NL
Het Walcherenplein op de jaarlijkse netwerkbeurs ContactaNL is een plein waar ondernemers en organisaties uit Walcheren zich kunnen presenteren. Binnenkort meer info en start inschrijven voor deelname.

Dinsdag 9 oktober: Businessboost sessie
Hoe zit je businessmodel precies in elkaar? Welke factoren beïnvloeden de markt waarin je opereert? En wat is je ambitie voor de toekomst? Geen makkelijke, wel essentiële vragen. Kijk met andere ogen naar je bedrijf en zie kansen en mogelijkheden die je eerst niet zag.

Dinsdag 27 november: Ledenbijeenkomst
Locatie en invulling volgt nog.

 Komende activiteitenwoensdag 28 maart 2018, van 15:00 tot 18:00

Bezoek je Buren 2018

Op woensdag 28 maart is het weer zover: de 11e editie van de jaarlijkse Bezoek-je-Buren middag van de Vlissingse Bedrijven Club.  Een gezellige en informele bijeenkomst die door onze leden altijd hoog gewaardeerd en druk bezocht wordt. 

Waar u in de gelegenheid wordt gesteld eens een kijkje achter de schermen te nemen bij uw collega-ondernemers in Vlissingen en waar u volop kunt netwerken met de andere VBC-leden.

Dit jaar zijn we te gast bij een aantal bedrijven op bedrijventerrein Vrijburg. Wees welkom!

Deelnemende bedrijven zijn Ergo Indoor Golf Zeeland, Optisport Health Club Vlissingen en Buitenspeelgoed Stouten.


Lees verder