dinsdag 08 maart 2022

Bezoek je Buren is terug!


Vele jaren heeft de Vlissingse Bedrijven Club een Bezoek-je-Buren project georganiseerd. Een bijeenkomst waar de leden in de gelegenheid worden gesteld om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij collega-ondernemers in Vlissingen.  Het Bezoek-je-Buren project is altijd een hooggewaardeerde bijeenkomst die zowel informatief als leerzaam is. Door het informele karakter is het tevens een perfecte gelegenheid om de andere leden van de VBC beter te leren kennen. 

Op dinsdag 5 april pakken we dit initiatief weer op en gaan we op bezoek bij een aantal leden op bedrijventerrein Baskensburg. 

Het globale programma ziet er als volgt uit
15.00   Ontvangst deelnemers & welkom.
15.30   In groepjes rouleren langs de deelnemende bedrijven.
17.15   Gezamenlijke borrel tot ongeveer 18.00 uur.

Lees hieronder welke bedrijven er in deze editie meedoen en hun deuren openen voor de leden van de Vlissingse Bedrijven Club.

Meld je aan en doe mee. Dit is té leuk om te missen!

 

Terug


dinsdag 08 maart 2022

Ovaa Motors


Ovaa Motors is dé motorspecialist voor Zeeland sinds 1978. Suzuki Exclusief dealer, Husqvarna Full Range dealer, GASGAS Full Range dealer, Yamaha off-road dealer, SYM en Peugeot scooter dealer. Ovaa Motors beschikt over een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte wegmotoren, cross-en enduro motoren, scooters en een ruime voorraad onderdelen, accessoires en toebehoren. Ook voor onderhoud, schadeherstel en complete revisies kun je bij Ovaa Motors terecht en ben je verzekerd van ruim 40 jaar ervaring en deskundig personeel met passie voor motoren!

Daarnaast voorziet Ovaa Motors in motorverhuur, Numotorrijden financieringen, Combimotors verzekeringen en zijn wij Dunlop Pro dealer. Het bedrijf is sinds Mei 2021 gevestigd aan de Mercuriusweg in Vlissingen. Eigenaar Steven Ovaa vertelt ons tijdens een bezoek aan het nieuwe bedrijfspand graag meer over hun passie voor motoren en laat ons graag een kijkje nemen in de nieuwe showroom en werkplaats.
www.ovaamotors.nl / Mercuriusweg 1dinsdag 08 maart 2022

Indoorgolf Zeeland


Indoorgolf Zeeland beschikt over vier professionele golf simulatoren. Op deze manier kun je in de wintermaanden doorspelen en blijven trainen met je eigen set. Ook voor het volgen van lessen kun je bij Indoorgolf Zeeland terecht; of je nu beginner bent of gevorderde wedstrijdspeler.


Heb je altijd al op de echte PGA banden willen spelen zoals in Cabo del Sol In Mexico? Of op Paradise Palms in Australië? Op de E6 golfsimulatoren kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende banen! En dat gewoon op de Mercuriusweg in Vlissingen! Ook voert Indoorgolf Zeeland clubfitting uit waarbij diverse aspecten worden gecontroleerd en geanalyseerd voordat je nieuw materiaal aanschaft. Dat is belangrijk omdat iedere golfer uniek is, een eigen swingstijl, lichaamsopbouw, coördinatie en swingsnelheid heeft. Daarna maken we een swinganalyse op de simulator.

Omdat golf ook een sociale bezigheid is, is indoorgolf natuurlijk ook gewoon een gezellig avondje uit. Speel met vrienden en drink lekker een biertje!
Eigenaar Ernst Gordijn is enthousiast om de leden van de Vlissingse Bedrijven Club een kijkje te laten nemen en misschien zelfs een balletje te laten slaan.
www.indoorgolf-zeeland.nl  /  Mercuriusweg 26dinsdag 08 maart 2022

Massage- en Yogastudio Puur & Intens


Puur & Intens is gevestigd in hetzelfde pand als Indoorgolf Zeeland en richt zich op een belevingsmomentje voor jezelf in de vorm van ontstressen en ontspannen. Dan kan door een van de verschillende massages te ondergaan óf te ontspannen en inspannen tijdens een van de sportlessen. In samenwerking met Indoorgolf Zeeland worden er bijvoorbeeld ook pilatuslessen georganiseerd om de spieren te verstevigen waardoor blessures verminderd of vermeden kunnen worden.

Puur & Intens verzorgt naast de sportlessen voornamelijk massages. Met een team professionals werken zij aan het gezond maken en houden van je lichaam. Sportmassage, cupping, anti stress & welness massage zijn slechts enkele voorbeelden. Het gezond maken en houden van je lichaam staat voorop. Tijdens het Bezoek-je-Buren project kunnen we even de sfeer proeven in de gezellige ontvangstruimte en vertelt Monique Gordijn ons graag meer over Puur & Intens.
www.puurenintens.nl  / Mercuriusweg 26dinsdag 08 maart 2022

Podotherapie de Boer


Podotherapie de Boer

Podotherapie de Boer is gespecialiseerd in diverse soorten voetklachten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld hielspoor, hallux valgus maar ook ingroeide nagels. In de praktijk worden mensen gezien van alle leeftijden.

Het is een familiebedrijf dat is gegroeid met meerdere collega’s en 15 vestigingen in Zeeland en Zuid-Holland. De hoofdvestiging van de podotherapiepraktijk is gevestigd in Vlissingen in het Gezondheidscentrum De Keien aan de Hermesweg 21. In Vlissingen beschikken wij over een beweeglab dat veelal wordt ingezet bij biomechanische voetonderzoeken bij sport gerelateerde klachten en bij voetklachten bij kinderen.

Podotherapie de Boer heeft alle specialisaties in huis op het gebied van podotherapie, zoals echografie, kinderpodotherapie, sportpodotherapie, de diabetische voet, de reumatische voet, de oncologische voet, shockwave en partitiële nagelresecties. Er is geen wachtlijst, waardoor men op korte termijn gezien kan worden.

www.podotherapiedeboer.nl / Hermesweg 21