dinsdag 26 juni 2018

Groeten uit Vlissingen...


Het is zomer en met de vakantieperiode in het vooruitzicht, wijzen wij u graag op nog een aantal leuke en interessante activiteiten en bijeenkomsten die binnenkort komen gaan. Zakelijke bijeenkomsten maar ook graag uw aandacht voor twee mooie Vlissingse culturele festivals waar we als VBC trots op zijn, namelijk Festival Onderstroom en Film by the Sea.

Alvast een hele fijne zomer gewenst!

 

P.s: En...  als u nog wilt deelnemen aan het Walcherenplein tijdens de Contacta.NL 2018, moet u nu uw slag slaan; er zijn nog slechts twee standruimtes beschikbaar.

 

Terug


vrijdag 26 juni 2020

MKB Roadshow: alles over subsidie- en financieringsmogelijkheden.


Leden van de VBC zijn van harte welkom op 10 juli bij de MKB Roadshow; een bijeenkomst waar u alles te weten komt over subsidie- en financieringsmogelijkheden voor Zeeuwse ondernemers. Per jaar zijn er miljoenen euro's beschikbaar voor ondernemers. Ook u als MKB ondernemer kunt een beroep doen op deze subsidies die bestemd zijn voor o.a. innovatie of duurzaamheid. Laat u informeren over de mogelijkheden.

De bijeenkomst vindt plaats bij DOK41 aan de Edisonweg 41B in Vlissingen. Tijdstip 16.30 - 18.45 uur.

Klik HIER voor de uitnodiging in de bijlage voor meer informatie, het programma en de aanmeldlink.

De bijeenkomst is een initiatief van Provincie Zeeland, de Gemeentes in Walcheren, Impuls Zeeland en de Kamer van Koophandel.

 

Uitnodiging MKB Roadshow

Lees verder

vrijdag 26 juni 2020

DOK41 zomerborrel


Ook de VBC-leden zijn van harte welkom op de Zomerborrel van DOK41. Deze vindt plaats op dinsdag 3 juli. Netwerken in een ontspannen setting. De borrel staat in het teken van de lancering van een nieuwe merknaam waar DOK41 deel van uitmaakt.

Dinsdag 3 juli van 16.00 - 19.00 uur.

Locatie: DOK41, Edisonweg 41 te Vlissingen

 

Aanmelden voor de Zomerborrel is mogelijk via dit inschrijfformulier.vrijdag 26 juni 2020

Nog twee standruimtes vrij op het Walcherenplein - ContactaNL 2018


Er zijn nog twee standruimtes vrij op het Walcherenplein, dus enige spoed is geboden als u verzekerd wilt zijn van een plaatstje op dit professioneel opgezette plein tijdens de Contacta.NL 2018. 

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 

Bezoekers van de Contacta.nl weten hun weg naar het Walcherenplein goed te vinden en waarderen in hoge mate de ruimtelijke opzet, de professionele presentatie van de deelnemende bedrijven alsook de goede sfeer, de vele contacten die gelegd worden en de hoogwaardige horeca.

Ook u kunt deelnemen en uw bedrijf profileren!


Lees verder

vrijdag 26 juni 2020

Festival Onderstroom


Drie dagen lang het beste straattheater, muziek aan zee en heel veel optredens in een uniek decor: de stad Vlissingen zelf. Noteert u 6, 7 en 8 juli alvast maar in de agenda. Dan barst het leukste zomerfestival van Vlissingen los. Een fantastisch festival waar we ook als VBC trots op zijn. Neem eens een kijkje op de webiste voor het programma en dompel uzelf onder in de wondere wereld vol specials, cultuur, optredens, food etc. 

 


Lees verder

vrijdag 26 juni 2020

20 jaar Film by the Sea 7-16 september


En dan kent Vlissingen nog zo'n fantastisch festival: Film by the Sea; het festival voor film en literatuur en inmiddels een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Films, competities, een educatieporgramma, lezingen, colleges, gezellige feestjes, concerten.... u vindt het allemaal in september in CineCity Vlissingen. 

Film by the Sea is bij uitstek een evenement dat zich leent voor zakelijke bijeenkomsten, arrangementen of personeelsuitjes. 


Lees verder