Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 05 november 2019 - donderdag 07 november 2019, 16:00 tot 22:00

Walcherenplein 2019 - Contacta.NL

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 

Ook in 2019 verwachten we 25-30 Walcherse bedrijven en organisaties welkom te heten als standhouder op het Walcherenplein tijdens de ContactaNL van 5 t/m 7 november.  

 

Ook u kunt deelnemen en uw bedrijf profileren!

Is uw bedrijf gevestigd in de Gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere en wilt u uw organisatie presenteren tijdens deze druk bezochte en hoog gewaardeerde netwerkbeurs? Maar wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan de organisatie ervan? Kan uw bedrijf de extra publiciteit van de gezamenlijke presentatie goed gebruiken? Wilt u zeker zijn van een plaats op een professioneel opgezet en druk bezocht plein waar een aangename sfeer heerst, met een goede routing en waar u volop netwerkmogelijkheden heeft?

Twijfel dan niet langer en neem contact op met de organisatie voor meer informatie of het reserveren van een plaats op het Walcherenplein. De organisatie wordt nagenoeg volledig voor u geregeld en u profiteert optimaal van alle voordelen die het Walcherenplein biedt! Bovendien kunt u gratis deelnemen aan de beurstraining die de eerste week van oktober zal plaatsvinden.

Meer info: klik HIER

Soort activiteit

business-to-business beurs

Doelgroep

Leden
Niet leden

Locatie

Zeelandhallen
Goes

Contact

Mission PR
Jéan Rottier
Telefoon: 06 20135856
info@nullmissionpr.nl