Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


donderdag 06 februari 2020, 16:00 tot 18:00

VBC leden welkom tijdens bijeenkomst Vrienden van het Zeeuws Archief

Het Zeeuws Archief bewaart en beheert belangrijke bronnen over de Zeeuwse geschiedenis en maakt ze voor iedereen gratis toegankelijk. De Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief steunt het werk van het archief in de volle breedte. Op donderdag 6 februari organiseert de businessclub van de Vrienden van het Zeeuws Archief tussen 16.00 en 18.00 uur een bijeenkomst waar u als lid van de VBC van harte welkom bent.

De bijeenkomst vindt plaats bij het Zeeuws Archief, Hofplein 16 in Middelburg. U hoort er meer over de collecties, de stichting Vrienden van het Zeeuws Archief en u heeft alle ruimte om de tentoonstelling 'Op reis van Willem V' te bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens is er deze middag een interactieve presentatie over klantenbinding.

Deze bijeenkomst is een initiatief van het Zeeuws Archief en wordt dus niet door de VBC georganiseerd. Opgeven kan rechtstreeks bij het Zeeuws Archief via: vrienden@zeeuwsarchief.nl
Uiteraard verplicht het bezoeken van deze bijeenkomst tot niets.

Klik HIER voor meer achtergrondinformatie.
Of neem een kijkje op de website: www.zeeuwsarchief.n

Noot: De VBC draagt cultuur en het behoud van het cultureel erfgoed een warm hart toe. Deze oproep van Peter Bakx,  bestuurslid van de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief, brengen we daarom graag onder uw aandacht.

 

 

Soort activiteit

Excursie

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden
Niet leden

Kosten

Geen. Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door het Zeeuws-Archief

Locatie

Zeeuws Archief
Hofplein 16
Middelburg

Contact

Zeeuws Archief
Peter Bakx
www.zeeuwsarchief.nl
vrienden@nullzeeuwsarchief.nl