maandag 30 september 2019

Entree Vlissingen naar Kenniswerf anderhalve week dicht


Moet u volgende week op de Kenniswerf zijn? Hou er dan rekening mee dat de entree naar dit gebied anderhalve week dicht is.

Ook attenderen we jullie graag op de bijeenkomst van de Gemeenten Vlissingen en Middelburg die op 22 oktober zal plaatsvinden en waar ook de leden van de VBC van harte welkom zijn. 

Verder zijn er nog enkele plaatsen vrij voor de workshop 'Van Social Media naar Social Selling' die op dinsdag 8 oktober plaatsvindt en hopen we dat u de ondernemersborrel die  tijdens de Contacta.NL op het Walcherenplein wordt georganiseerd al in de agenda heeft genoteerd (woensdagavond 6 november). En last but nog least... een oproep aan alle leden om aan te melden voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 19 november waar gedeputeerde Jo-Annes de Bat gastspreker is en waar onze voorzitter Henk Meulmeester afscheid neemt.

 

Terug


woensdag 30 september 2020

Entree Vlissingen naar Kenniswerf anderhalve week dicht


VLISSINGEN -  De Veerhavenweg en de afslag naar de Kenniswerf en station Vlissingen is van woensdag 9 tot en met zaterdag 19 oktober afgesloten. Het verkeer dat die kant op wil, moet anderhalve week omrijden via de Sloebrug en de Keersluisbrug. Truckers en automobilisten die bij bedrijven aan en om de Buitenhaven moeten zijn, kunnen via het bestaande bedrijventerrein (Poortersweg, Ooster- en Westerhavenweg) hun bestemming bereiken.

PZC: René Hoonhorst 25-09-19


Lees verder

vrijdag 25 september 2020

22-10: Veiligheid en criminaliteit thema Netwerkbijeenkomst

Op dinsdag 22 oktober organiseren de Gemeenten Vlissingen en Middelburg hun jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Ook de leden van de Vlissingse Bedrijven Club zijn van harte welkom. Gastsprekers zijn Bert Graaff van Delta Safe Security Service BV uit Middelburg en Ellie Lust, ex topsporter en politieagent.  

Programma en inhoud Netwerkbijeenkomst Gemeenten

Lees verder

Komende activiteitendinsdag 08 oktober 2019, van 15:30 tot 18:00

Workshop 'Van Social Media naar Social Selling'

Social media is een niet meer weg te denken bij netwerken en zakendoen. Maar hoe zorg je ervoor dat het concreet iets oplevert? Hoe breid je een netwerk uit met relevante contactpersonen? Hoe zorg je dat je top of mind blijft en hoe haal je concreet meer omzet!

Martijn Holtes laat je zien hoe jij dit voor elkaar krijgt. De nadruk ligt tijdens de sessie op LinkedIn. Laat je inspireren en ontvang bruikbare tips die je dezelfde dag nog in de praktijk kunt brengen!  .

Het wordt een interactieve sessie met ruimte voor al je vragen. Wij sluiten uiteraard af met een gezellige netwerkborrel.


Lees verder

woensdag 06 november 2019, van 21:30 tot 23:00

Ondernemersborrel op het Walcherenplein

Tijdens de ContactaNL vindt er op woensdagagvond 6 november een netwerkborrel plaats waarbij alle Walcherse ondernemers en bestuurders welkom zijn. Uiteraard sluiten ook de standhouders van het Walcherenplein aan bij deze altijd goed bezochte en gezellige bijeenkomst op het Walcherenplein. De drankjes en hapjes worden u aangeboden door de standhouders van het Walcherenplein en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeenten Vlissingen en Middelburg. 

 


Lees verder

dinsdag 19 november 2019, van 17:00 tot 19:00

Ledenbijeenkomst: gastspreker drs. J. (Jo-Annes) de Bat

Tijdens deze ledenbijeenkomst rekent het bestuur op aanwezigheid van alle leden. We hebben immers twee belangrijke redenen om aanwezig te zijn, te weten.

-  We nemen afscheid van onze voorzitter Henk Meulmeester.

- Gedeputeerde drs. J. (Jo-Annes) de Bat verzorgt een interessante presentatie over 'Economie & Verandering'

Hier wilt u toch ook bij aanwezig zijn?


Lees verder