maandag 07 december 2020

Wind in de zeilen


In deze nieuwsbrief meer over de voortgang van het project Wind in de Zeilen, het compensatiepakket voor het niet naar Zeeland verhuizen van de Marinierskazerne.

Ook zijn ondernemers van harte welkom aan te sluiten bij de digitale bijeenkomst over dit onderwerp op maandag 14 december.

 

 

Terug


zondag 06 december 2020

Info-bijeenkomst voor ondernemers inzake komst Justitieel complex Vlissingen


Op maandag 14 december van 17.30 - 19.00 organiseert de Gemeente Vlissingen, mede namens de Provincie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid een digitale informatiebijeenkomst over de gebiedsvisie en de wijze waarop het Justitieel complex Vlissingen hier een plek in krijgt. Daarnaast zal de Gemeente toelichten wat een dergelijk complex inhoudt en wat u als ondernemer hiervan merkt. 

Aanmelden kan via www.vlissingen.nl/lawdelta. Na aanmelding ontvangt u op vrijdag 11 december 2020 een link waarmee u deel kunt nemen. 

Lees verder voor meer informatie over de bijeenkomst en de hoofdlijnen van de planning van het compensatiepakket Wind in de Zeilen voor het niet verhuizen van de Marinierskazerne naar Vlissingen.


Lees verder

zondag 06 december 2020

Compensatiepakket heeft wind in de zeilen


Uitvoeringsregisseur Siebe Riedstra ziet dat alle partijen hard werken aan de uitvoering van Wind in de Zeilen. De eerste resultaten zijn dan ook al geboekt. Dit schrijft Riedstra in zijn eerste voortgangsrapportage die op 1 december naar de Tweede Kamer, Provinciale Staten van Zeeland en de gemeenteraad in Vlissingen is gestuurd.

Wind in de Zeilen is een samenhangend pakket aan maatregelen om de sociaaleconomische positie en het vestigingsklimaat van Vlissingen en Zeeland te verbeteren. Het pakket dient als compensatie voor het niet doorgaan van de verhuizing van de marinierskazerne naar Vlissingen. Het wordt uitgevoerd op basis van het bestuursakkoord dat het Rijk, de provincie Zeeland, de gemeente Vlissingen en het waterschap Scheldestromen met elkaar sloten op 26 juni 2020.

De eerste resultaten zijn al geboekt. Lees verder voor meer achtergrondinformatie. Of download de voortgangsrapportage.

 

Voortgangsrapportage Wind in de Zeilen

Lees verder