donderdag 07 november 2019

VANDAAG inloopbijeenkomst Rotonde Ritthem


Interesse in meer informatie over de rotonde die gepland staat voor de Ritthemsestraat? Vandaag vindt er een inloopbijeenkomst plaats tussen 16.00 - 21.00 uur. Uiteraard bent u vandaag ook nog welkom op het Walcherenplein tijdens de laatste dag van de Contacta.NL in de Zeelandhallen in Goes. De deuren openen om 14.00 uur.

Verder attenderen we u graag nogmaals op de ledenbijeenkomst op 19 november waar onze voorzitter Henk Meulmeester afscheid neemt en u een interessante presentatie over Economie & Veranderingen kunt verwachten van Gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Vergeet u zich niet aan te melden!?

 

Terug


zaterdag 07 november 2020

Inloop rotonde Ritthem: 7-11-19 / 16.00 – 21.00


Uit een onderzoek van Rijkswaterstaat is gebeleken dat de aansluiting van de A58 (afrit 40) op de Ritthemsestraat (N662) onveilig is. De verschillende wegbeheersers (Rijkswaterstaat, Provincie Zeeland en de Gemeente Vlissingen) hebben daarom voor deze situatie een oplossing bedacht door de aanleg van een rotonde voor de verkeersveilige en vlotte afwikkeling van het verkeer.

Meer dan een rotonde 
Naast de aanleg van de rotonde is de Provincie Zeeland van plan om de Ritthemsestraat aan te passen naar een indeling die past bij de nu geldende maximaal toegestane snelheid van 60 km/uur.

 

Inloopmiddag en -avond
Op 7 november bent u tussen 16.00 – 21.00 uur van harte welkom op het steunpunt Ritthemsestraat 135 (Ritthem) om de plannen te bekijken en mee te denken over een verkeersveilige oplossing voor het deel van de Ritthemsestraat tussen de bebouwde kom van Oost-Souburg tot aan de Landbouwweg bij Ritthem. Medewerkers van Rijkswaterstaat, gemeente Vlissingen en Provincie Zeeland gaan graag met u in gesprek.

 zaterdag 07 november 2020

Biobases Business Development Dag 2019: 19-11


Biobased Delta en Flanders Biobased Valley nodigen u graag uit op hun jaarlijkse gezamenlijke Biobased Business Development Dag. Dit jaar vindt deze plaats op dinsdag 19 november in Gent! Die dag staat volledig in het teken van communicatie over biobased producten.

Maken biobased kenmerken een merk aantrekkelijker? Verkoopt ‘100% biobased’ beter dan ‘30% biobased’? En maakt de verpakking van een biobased product een verschil in de perceptie van de consument? Het antwoord krijgt u op 19 november!

 


Lees verder

zaterdag 07 november 2020

Donatie Kerstmaaltijd Leger des Heils. Doet u mee?


Een mooi initiatief van een nieuw VBC-lid delen we graag me jullie.

Kerst staat alweer voor de deur en dat betekent voor velen een warme, sfeervolle periode met heerlijk eten en samenkomen met familie en vrienden. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat als u geen huis heeft, ernstig ziek bent of er niemand is om kerst mee te vieren? Voor die mensen is er het Kerstbuffet van Pier 7 en het Leger des Heils, hopelijk mede mogelijk gemaakt door u! 

Doneer een halve kerstmaaltijd 
Dinsdagmiddag 24 december tussen 13.00 en 15.00 gaan de deuren van Pier 7 voor maximaal 100 gasten open. Draag uw steentje bij aan een prachtige kerstsfeer voor minderbedeelden. Met een kleine 12,50 euro (inclusief btw) doneert u 50% van een smakelijke kerstmaaltijd inclusief drankjes voor een gast van het Leger des Heils. De andere helft is voor rekening van Pier 7. 

 

 


Lees verder

Komende activiteitendinsdag 19 november 2019, van 17:00 tot 19:00

Ledenbijeenkomst: gastspreker drs. J. (Jo-Annes) de Bat

Tijdens deze ledenbijeenkomst rekent het bestuur op aanwezigheid van alle leden. We hebben immers twee belangrijke redenen om aanwezig te zijn, te weten.

-  We nemen afscheid van onze voorzitter Henk Meulmeester.

- Gedeputeerde drs. J. (Jo-Annes) de Bat verzorgt een interessante presentatie over 'Economie & Verandering'

Hier wilt u toch ook bij aanwezig zijn?


Lees verder