woensdag 06 december 2017

Vlissingse Bedrijven Club gaat digitaal ...


Hierbij ontvangt u de eerste digitale nieuwsbrief van de Vlissingse Bedrijven Club. Een nieuwsbrief waarmee we u regelmatig op de hoogte zullen houden van de komende activiteiten van de VBC en interessante ontwikkelingen die op de Vlissingse bedrijventerreinen spelen. 

Het is de bedoeling dat deze digitale nieuwsbrief een belangrijk communicatiemiddel wordt tussen het bestuur en de leden van de VBC. Het is dan ook belangrijk dat alle ledengegevens goed op onze (vernieuwde) website ingevoerd zijn. Daarom roepen wij u op even de tijd te nemen om uw gegevens te controleren en uw account te activeren waarmee u uw eigen gegevens kunt aanvullen. Als we dat allemaal doen, zal de site van de VBC straks ook een waardevolle presentatie worden van de aangesloten leden, waarmee we het onderlinge samenwerken willen stimuleren. 

Veel leesplezier en graag tot ziens bij de komende bijeenkomsten! Bijvoorbeeld op de Grote (kerst) ondernemersborrel op 14 december in de Warme Wintertent op het Bellamypark of op de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst die we met de MBC organiseren op 10 januari in Studio A58.

 

Terug


zondag 06 december 2020

Terugblik succesvolle editie Walcherenplein 2017


Tijdens dé netwerkbeurs van Zeeland hebben zo'n 30 Walcherse ondernemers en organisaties zich weer gepresenteerd op het Walcherenplein. Bijzonder mooie stands, veel contactmomenten en gezelligheid kenmerkten het Walcherenplein. De Contacta.NL vond plaats van 7 t/m 9 november in de Zeelandhallen in Goes. Het Walcherenplein is een initiatief van de Vlissingse- en Middelburgse Bedrijven Club en wordt ondersteund door de FOV Veere.

Nog even terugblikken? We hebben een mooi foto-overzicht voor u gemaakt.
Op naar 2018 !

 zondag 06 december 2020

OPROEP VBC-LEDEN; controle gegevens + activeren account !


De Vlissingse Bedrijven Club heeft een nieuw logo, een nieuwe website én een nieuwe nieuwsbriefmodule! De nieuwsbriefmodule wordt het meest belangrijke middel waarmee we gaan communiceren met onze leden. Het is dus belangrijk dat de gegevens van al onze leden goed in het systeem staan. Dat is nu (nog) niet het geval. Daarom een dringende oproep om uw eigen gegevens te controleren en uw account te activeren als u dat nog niet gedaan heeft.

Hoe doet u dat? Lees aub verder en volg de aangegeven acties.

 

 

 


Lees verder

zondag 22 november 2020

Realisatie offshore windparken Borssele 01 + 02


De ontwikkeling van de windparken Borssele 01 + 02 biedt kansen voor ondernemers. Het betreft hier een project voor offshore windparken door de Deense onderneming Orsted (voorheen DONG energy). Een project wat in 2016 is gestart en waarvan de oplevering in 2021 wordt verwacht.

Hierbij zijn twee dingen voor u als ondernemer zeker de moeite waard om te weten. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden die dit project u kan bieden? Verdiept u dan in de informatie hoe uw bedrijf zich onder de aandacht kan brengen voor dit project.

 


Lees verder

Komende activiteitendonderdag 14 december 2017, van 17:00 tot 20:00

Grote (KERST) Ondernemersborrel

Wees welkom op de gezellige (Kerst) Ondernemersborrel voor ondernemend Vlissingen. Vanaf 17.00 bent u van harte welkom in de Warme Wintertent op het Bellamypark waar u omstreeks 18.15 uur in een een kort welkomstwoord informatie zult ontvangen over het programma van Vlissingen Winterstad en Festival Wonderstroom.

Deze bijeenkomst is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de VBC, VOC, DOK41, Koninklijke Horeca Nederland en Cultuurwerf.

 


Lees verder

woensdag 10 januari 2018, van 16:30 tot 19:00

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018 - Studio A58

Op de tweede woensdag in januari vindt de inmiddels bijna 'traditionele' nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club plaats. Dit keer zijn we te gast bij Studio A58 op het ZEP-terrein in Middelburg. Studio A58 doet momenteel dienst als 'Schouwburg op locatie' totdat de Schouwburg aan het Molenwater verbouwd is. Bedrijfsleider Bart Hill zal ons hierover vertellen en we worden in de gelegenheid gesteld een letterlijk kijkje achter de schermen te nemen. Bent u erbij? Vergeet u dan niet tijdig aan te melden.


Lees verder